Skip to main content

Få lavet professionelt tryk hos os

Trykkeri i Slagelse med mange års erfaring

I over 40 år har vi hos Miller Tryk v/ Birgit Jørgensen arbejdet med tryksager og trykkeri på alverdens ting og sager. Vi forstår processen bedre end mange andre, og vi er velkendt for vores kvalitetsløsninger på diverse specialopgaver.

Miller Tryk v/ Birgit Jørgensen er beliggende i Slagelse, men vi leverer gerne vores produkter til kunder i Korsør, Sorø og omegn.

Vi kan klare alle former for tryk

Vores mange års erfaring inden for trykkeri gør, at vi hurtigt og nemt kan rådgive dig til at finde det rigtige produkt og den rigtige løsning, så du i sidste ende får et produkt med tryk, som du bliver glad for. Vi laver tryk på alt fra rallybiler til kufferter og skilte – du kan se vores store udvalg af produkter med tryk her på siden. Uanset størrelse, overflade eller mængde, så hjælper vi gerne med trykkeriet.

Alle udfordringer er sjove, og der er som udgangspunkt ikke nogen opgave, som er umulig at løse. Vi går op i godt håndværk, kvalitet og holdbarhed. Derfor er det også vigtigt for os, at vi kan stå inde for alle de produkter, som vi leverer til vores kunder.

Kontakt dit nye trykkeri og hør mere

Trykkeri er dét, vi kan, og vi vil meget gerne hjælpe dig med dit næste projekt. Så sidder du med nogle spørgsmål til vores produkter eller priser, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er meget velkommen til at ringe, så vi sammen tage en snak om de mange forskellige muligheder indenfor tryk. Du kan kontakte os på tlf.: 61 36 93 72 eller du kan sende os en e-mail til bj@millertryk.dk.

Om Miller Tryk: Hvem er vi?

Miller Tryk er startet den 1. marts 2008. Firmaet ejes af ægteparret Birgit Miller og Johnny Jørgensen, der har henholdsvis over 40 års erfaring i den grafiske branche. Vi sætter tryk på alt, der er muligt både med direkte farvetryk og folieprint eller udskårne tekster.

Filtyper

Rent praktisk fortrækker vi at modtage din filer i formatet PDF.
Men vi kan også modtage trykklare filer i formaterne JPEG, EPS, PDS og AI.